Top Shop Albania


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Mallra të ndryshëm
  2. Artikuj shtëpiakë
  3. Artikuj kozmetike
Adresa:
Rruga Sami Frashëri
Perballe Drejtorise se Policise
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
04 451 44 21
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Studio Moderna Albania është degë e Studio Moderna Group, një kompani e shtrirë në 22 shtete të Europës Qëndrore dhe Lindore. Në treg që prej mbi 15 vjetësh, kjo kompani sjell përvojat më të mira të tregut të rajonit, me 80 orë transmetim në kuadër të marketingut të drejtpërdrejtë dhe 320 milionë spektatorë të cilëve u drejtohet.

E pranishme në Shqipëri që nga viti 2003, Studio Moderna ka fituar besimin e një numri konsumatorësh gjithmonë në rritje. Sot produktet e saj gjenden në shumë shtëpi nga Shkodra në Sarandë, duke mbajtur me vete vulën e cilësisë, sigurisë dhe teknologjisë moderne.

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »