filter

10052 rezultate

Excellent in English, German, Italian, Japanese, Serb-Croatian, French, Greek language etc, most of them are historians, Archaeologists, University professors etc. Our quartet of violins (part of ALBES TURIST) performing for visitors during ...

Albes Turist
Rruga Sulejman Delvina

Afer Stadiumit Dinamo

Tirane,
Shqiperi

Tel: 044805222

Linja e syzeve te diellit qe po perhapet me shpejtesi nga Rimini ne Ibiza e Formentera me ne fund mberrin dhe ne Tiranen tone, duke sjelle gezimin dhe harene e Rivieres Romanjole.

Optica Saraghina Store
E re
Rruga Urani Pano

Prapa Hotel Tirana International

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 069 70 20 300

Kompania RED Shpk u krijua ne Tirane me tetor te vitit 2000 per te ofruar sherbim ne tregun e pjeseve te kembimit per kamion, autobus dhe trailera.
Produktet tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit.

RED Shpk
Rruga Dritan Hoxha

Nr. 108/6

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 068 90 28 900

Portali farmaciaime.com eshte nje kompani e re dhe e vogel por teresisht novatore per nga modeli I biznesit. Kompania jone u ofron klienteve te saj nje menyre komode per plotesimin e nevojave te ndryshme ditore ne lidhje me mireqenien, bukurine ...

farmaciaime.com
Rruga Kongresi i Manastirit

Pall. 46/3, Ap8, Kati 1

Tiranë,
Shqipëri

Tel: +35544803322

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI GJERGJ FISHTA

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 04 2224 523

AUTOYOU is a company established in 2014 by several professional car traders and each of them have more than 16 years experience in the global car trading.

Autoyou
Rruga e Bogdanëve

Pallati Bimo, Kati 7, nr 44

Tel: +355672033591

Eagles Estate ka nje vit qe operon ne tregu, me zyra qendrore ne Tirane.Misioni yne eshte qe te mundesojme sherbime imobiliare si brenda ashtu edhe jashte territoreve te Republikes se Shqiperise.

Eagles Estate
Rruga Bill Klinton

Vila 2

Tirane,
Shqiperi

Tel: 0662567777

Gatime te pergatitura me delikatese, vere e perzgjedhur nga kantinat me te mirenjohura ne botë, ambjentet tona te dekoruara me nje finese veneciane ne cdo detaj si dhe shërbime yne professional, do te garantojne nje eksperience te paharrueshme.

Vila Alehandro
Rruga Asim Zeneli

Vila Nr 2

Tirane,
Shqiperi

Tel: +355 (0) 44504718

OFERTA IME është shërbimi që ju mundëson të bëni MARKETIN ONLINE duke përdorur EMAIL MARKETING, WEBSITE MARKETING dhe SOCIAL MEDIA MARKETING .

Oferta ime
Bulevardi Zog I

Nr. 68

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 0672011692