RED Shpk


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Pjese kembimi dhe servis per autobuze, tralilera dhe kamione
Adresa:
Rruga Dritan Hoxha
Nr. 108/6
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
068 90 28 900
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Kompania RED Shpk u krijua ne Tirane me tetor te vitit 2000 per te ofruar sherbim ne tregun e pjeseve te kembimit per kamion, autobus dhe trailera. Megjithese kapitali fillestar i investuar ishte shume modest, duke kombinuar punen e kualifikuar te stafit me cilesine e garan-tuar dhe eksperiencen shumevjecare te furnitoreve tane Gjermane, shume shpejt RED Shpk u identifikua ne treg si nje nga burimet me serioze te furnizimit me pjese kembimi per kamione.

Produktet tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit, shume prej te cilave jane lider ne kete biznes prej dhjetra vitesh dhe i tregtojne produktet e tyre ne mbare globin. Fale ketyre vlerave, sot pas shume vitesh pune intensive e profesionale ne ofrojme me sukses ne tregun shqiptar pjese kembimi cilesore per markat Mercedes Benz, MAN, Volvo, Scania, Daf, Iveco, Renault si dhe per disa lloje te ndryshme trailerash.
Ne ambientet tona prej rreth 1000 m2 ne magazinojme rreth 7000 artikuj per pothuajse te gjitha sistemet kryesore te pjeseve si:

Suspensione (balestra, jastek ajri, amortizator, etj),
Sisteme Frenimi (ferrota, tambure e disqe freni, pompa freni, sofieta, etj),
Sisteme Elektrike (dinamo, motorrino, elektromgnete, etj),
Sisteme Drejtimi (paralel, koka paraleli, spinota avantreni, etj),
Sisteme Ajri (kompresore, valvola ajri, tuba, etj),
Pjese freksioni (disqe, specidisqe, sofieta freksioni, etj),
Pjese per sisteme hidraulike (Hyva, Meiller Kipper, etj).

Nga Janari 2014, prane servisit tone ne Autostraden Vore Tirane KM 1, ne ofrojme edhe sherbime riparimi dhe mirmbajtjeje per Kamiona, Autobusa dhe trailera. Objekti kryesor i sherbimeve tona do te jete sistemi i frenimit, sistemi i suspensionit dhe nivelimit, diagnoza elektronike dhe riparimi i freksioneve, si dhe kryerja e sherbimeve periodike. Nje vlere e shtuar do te jete edhe instalimi apo riparimi i sistemeve hidraulike vetshkarkuese, si dhe riparimi i pompave te betonit, etj. Servisi yne do te kete nje cilesi te larte sherbimi dhe do te certifikohet nga Wabco dhe Haldex per sistemet e frenimit, dhe nga HYVA per sistemet hidraulike.

Gjithashtu, kompania jone organizon trainime te specializuara te certifikuar nga WABCO, Haldex, VDO, etj

RED shpk
Adresa: Rr. Dritan Hoxha Nr. 108/6, Tirane, Albania
Departamenti Shitje
Tel: +355 42265089
Cel: +355 689028929
E-mail: tirana@redalbania.al
skype: redshitjetr

Administrata
Telefon: +35544504621
Email: info@redalbania.al
Email: sales@redalbania.al

RED shpk Servisi
Adresa: Autostrada Vore – Tirane Km 1
Tel: +355 47680029
Cel: +355 689028900
E-mail: vora@redalbania.al
skype: red.vora

Filiali Tirane
Adresa: Rr. Dritan Hoxha Nr. 108/6, Tirane
Tel: +355 42265089
Cel: +355 689028929
E-mail: tirana@redalbania.al
skype: redtirana
Filiali Korce

Adresa: Rr. Muzakajt, Korce
Departamenti Shitje
Tel: +35582501021
Cel: +355689028921
E-mail: korca@redalbania.al
Skype: redshitjeko

Filiali Durres
Adresa: Shkozet, Durres
Departamenti Shitje
Tel:+355 52264165 Cel:+355689028927
E-mail: durresi@redalbania.al
Skype: redshitjedr

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »