Posta Juaj


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Email Marketing
  2. Web Design
Adresa:
Bulevardi Zog I
Nr. 68
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
0672011692
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Përshkrimi

Posta Juaj” është i pari dhe i vetmi shërbim serioz në Shqipëri që ofron E-mail marketing. Duke qenë në treg prej më shumë se tetë vitesh ne kemi shpërndarë më shumë se 200 milion emaile dhe kemi organizuar më shumë se 1.800 fushata publicitare për më shumë se 320 biznese vendase ose të huaja.

Duke pasur përparësinë dhe përgjegjësinë e dominimit të tregut, një përvojë të gjatë në fushën e Email Marketingut dhe njohje të thellë teorike për gjithë procesin, kemi arritur të ndërtojmë një infrastrukturë moderne për shperndarje voluminoze të emaileve. Me shërbimin tonë postimet tuaja asnjëherë nuk do të humbasin rrugës apo bllokohen në servera. “Posta juaj” i jep jetë postimeve tuaj dhe vendos germën”e” tek fjala “mail”.

09:00-23:00

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »