Oferta ime


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Email Marketing
  2. Web Marketing
  3. Social Marketing
Adresa:
Bulevardi Zog I
Nr. 68
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
0672011692
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Përshkrimi

EMAIL MARKETING
Shpërndarje përmes postajuaj.com
Newsletter të personalizuar
Dizenjim profesional
Shpërndarje në 45 mijë adresa
Kompatibël për çdo Browser
Kompatibël për SmartPhone
Raportim i detajuar
& karakteristika të tjera...

WEBSITE MARKETING
Publikim në Direktori (infinit.al)
Biznes, Ofertë, Njoftim, Event, Shkrim
Emër, logo, foto, adresë, hartë, web
Përshkrim përmbledhës dhe i plotë
Mundësi komunikimi nga web-i
Kurdoherë online
I indeksuar nga Google
Raporte për trafikun e publikimit

SOCIALMEDIA MARKETING
Publikim i zakonshëm në rrjetet sociale
Promocion me pagesë në rrjetet sociale


A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »