filter

547 rezultate në kategorinë Ushqim, Pije

Gatime te pergatitura me delikatese, vere e perzgjedhur nga kantinat me te mirenjohura ne botë, ambjentet tona te dekoruara me nje finese veneciane ne cdo detaj si dhe shërbime yne professional, do te garantojne nje eksperience te paharrueshme.

Vila Alehandro
Rruga Asim Zeneli

Vila Nr 2

Tirane,
Shqiperi

Tel: +355 (0) 44504718

Hotel Bar-Restorant "Vila Belvedere" e ka nisur kete aktivitet 12 vjet me pare si nje biznes familjar por ideja e saj ka qene ti’u ofrojme miqve me shume se sa thjesht nje biznes, ngrohtesi familjare, sherbim perfekt dhe komfort funksional.

Vila Belvedere
Shkembi i Kavajes

Durres,
Shqiperi

Ofrojmë në shitje me shumicë kasata. Kasatat janë prodhime origjinale dhe me përbërës Bio, të prodhuara dhe transportuara në kushte ideale te standardit teknologjik dhe sigurisë ushqimore.

Kasata Kokalari
Rruga Sali Butka

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 068 35 55 664

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA ALI DEMI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2372 145

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI REPUBLIKA

Korce,
Shqiperi

Tel: +355 692092203

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA DON BOSKO

Tirane,
Shqiperi

Tel: 682625669

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA E ELBASANIT

Tirane,
Shqiperi

Tel: 682064700

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA GODO NUSHI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2450 435

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

LGJ. 24 MAJ COLE

Vlore,
Shqiperi

Tel: +355 33 233217

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA GEORGE W. BUSH

Tirane,
Shqiperi

Tel: 692058562