filter

94 rezultate në kategorinë Transport

DHL është e pranishme në mbi 220 vende dhe territore anembanë botës, duke e bërë atë ndërmarrjen më ndërkombëtare në botë. Me një fuqi punëtore që kapërcen 285,000 punonjës, sigurojmë zgjidhje për pothuajse një numër të pafund të nevojave logjistike.

DHL Shqiperi
Autostrada Tirane-Durres

Km 8

Tiranë,
Shqipëri

Tel: +355 (0)4 2406666

Fax: +355 (0)47 800 112

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

SHKODER.

Shkoder,
Shqiperi

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA NAKO SPIRO

Durres,
Shqiperi

Tel: 05 2904 137

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Lgj. 3

Durres,
Shqiperi

Tel: 05 2224 619

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI ZOGU I

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2222 228

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA IMER NDREGJONI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 0800 55 55

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA E KAVAJES

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2260 666

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI ZOGU I

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2251 866

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA MINE PEZA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2234 629

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2235 028