filter

388 rezultate në kategorinë Turizem, Udhetime

Excellent in English, German, Italian, Japanese, Serb-Croatian, French, Greek language etc, most of them are historians, Archaeologists, University professors etc. Our quartet of violins (part of ALBES TURIST) performing for visitors during ...

Albes Turist
Rruga Sulejman Delvina

Afer Stadiumit Dinamo

Tirane,
Shqiperi

Tel: 044805222

Nisi si agjensi transporti dhe me vone eshte kompletuar me te gjitha sherbimet e nevojshme qe nje agjensi mund te ofroje, Jemi te specializuar kryesisht ne organizimin e tureve si brenda ashtu dhe jashte vendit,

Albanian Tours
Rruga Myslym Shyri

Pall 10, Shk 4, Ap 27/1

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 0693636877

Fax: (04) 242 8552

Albania Explorer eshte nje kompani turistike, e motivuar dhe ambicioze me vendodhje kryesore ne Tirane/Shqiperi. Eshte e specializuar t’ju siguroje klienteve te saj rruget me te mira per ne destinacionet me te vecanta ne Shqiperi dhe vende te tjera,

Albania Explorer
Bulevardi Bajram Curri

perballe Gjykates se Rrethit Tirane

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 042251581

Fax: 042251581

DHL është e pranishme në mbi 220 vende dhe territore anembanë botës, duke e bërë atë ndërmarrjen më ndërkombëtare në botë. Me një fuqi punëtore që kapërcen 285,000 punonjës, sigurojmë zgjidhje për pothuajse një numër të pafund të nevojave logjistike.

DHL Shqiperi
Autostrada Tirane-Durres

Km 8

Tiranë,
Shqipëri

Tel: +355 (0)4 2406666

Fax: +355 (0)47 800 112

Global Travel ju ofron nje larmi te madhe te sherbimeve te udhetimit , cilado qofshin ato individuale apo te organizuara ne grup si dhe mjaft ide e njohje me destinacione te reja.

Global Travel
Rruga e Elbasanit

Pallati Edil AL-IT (Në krahë të AMB. Amerikane)

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 042235501

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA KONT URANI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2232 958

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA KAVAJES

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2220 167

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA BARRIKADAVE

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2229 950

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI BAJRAM CURRI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2268 741

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA MINE PEZA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2253 884