filter

2482 rezultate në kategorinë Prodhues, Furnizues

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BREGU VL SH.P.K
RRUGA Zenel Murra

Vlore,
Shqipëri

Tel: 0682042402

Ofrojmë në shitje me shumicë kasata. Kasatat janë prodhime origjinale dhe me përbërës Bio, të prodhuara dhe transportuara në kushte ideale te standardit teknologjik dhe sigurisë ushqimore.

Kasata Kokalari
Rruga Sali Butka

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 068 35 55 664

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Libohovë

Gjirokaster,
Shqiperi

Tel: 692090218

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Kuçovë

Kucoce,
Shqiperi

Tel: 692256997

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA TAULANTIA

Durres,
Shqiperi

Tel: 052 264 394

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2270 538

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Ish-Fabrika e Mëndafshit

Shkoder,
Shqiperi

Tel: 02 2245 278

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA EMIN DURAKU

Tirane,
Shqiperi

Tel: 692324526

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI BAJRAM CURRI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2377 418

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA DRITAN HOXHA

Tirane,
Shqiperi