filter

11 rezultate në kategorinë Kompani sigurimi

DHL është e pranishme në mbi 220 vende dhe territore anembanë botës, duke e bërë atë ndërmarrjen më ndërkombëtare në botë. Me një fuqi punëtore që kapërcen 285,000 punonjës, sigurojmë zgjidhje për pothuajse një numër të pafund të nevojave logjistike.

DHL Shqiperi
Autostrada Tirane-Durres

Km 8

Tiranë,
Shqipëri

Tel: +355 (0)4 2406666

Fax: +355 (0)47 800 112

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA PAPA GJON PALI II

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2238 999

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA GJERGJ FISHTA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2254 033

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA ISMAIL QEMALI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2270 576

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI ZOGU I

Tirane,
Shqiperi

Tel: +355 4 2233 308

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA BRIGADA VIII

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2237 549

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA SULEJMAN DELVINA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2229 578

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA THEMISTOKLI GERMENJI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2230 506

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA PAPA GJON PALI II

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2234 170

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA DONIKA KASTRIOTI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2263 490