filter

242 rezultate në kategorinë Paraja

DHL është e pranishme në mbi 220 vende dhe territore anembanë botës, duke e bërë atë ndërmarrjen më ndërkombëtare në botë. Me një fuqi punëtore që kapërcen 285,000 punonjës, sigurojmë zgjidhje për pothuajse një numër të pafund të nevojave logjistike.

DHL Shqiperi
Autostrada Tirane-Durres

Km 8

Tiranë,
Shqipëri

Tel: +355 (0)4 2406666

Fax: +355 (0)47 800 112

Alpha Bank ofron një gamë të gjerë produktesh që mbulon të gjitha nevojat tuaja.
Fokusi i Bankës është t'ju shërbejë ju dhe të krijojë produkte që ju do ti përdorni. Një tjetër fokus i Bankës është t'ju sigurojë produkte me cilësi maksimale dhe pa j

Alpha Bank
Bulevardi Zog I

Nr 47

Tirane,
Shqiperi

Tel: + 35542278619

Ka ende kohë deri në pagën e radhës por ju duhen para tani? I lodhur duke ruajtur e ruajtur para për blerje të domosdoshme? Dëshironi të zgjidhni probleme urgjente financiare?
Zgjidhja në raste të tilla është ndonjëherë më e thjeshtë se sa duket.

IUTE CREDIT
Rruga e Durrësit

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 04 2239111

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

SHETITORJA GJERGJ FISHTA

Lezhe,
Shqiperi

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Tiranë

Tirane,
Shqiperi

Tel: 672020220

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA PETRO NINI LUARASI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 692478135

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

DIVJAKE

Lushnje,
Shqiperi

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI ZOGU I

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2228 986

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA PETRO NINI LUARASI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2340 480

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA ABDYL FRASHERI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2257 370