filter

289 rezultate në kategorinë Ligji

Klaron Security eshte nje shoqeri e ruajtjes dhe sigurise fizike.
Ajo ka nje periudhe afatgjate qe operon ne kete segment tregu, por gjithashtu ka dhe nje sukses ne punen dhe sigurine qe ajo ofron. Tek ne klientet gjejne siguri, mbeshtetje, dhe cmim

Klaron Security
Rruga Durresit

Prapa Pallatit te Sportit Asllan Rusi

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 0672629999

Fax: 042262358

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA DRITAN HOXHA

Tirane,
Shqiperi

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA IBRAHIM RUGOVA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2242 816

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI GJERGJ FISHTA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2268 479

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA BARDHOK BIBA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2230 410

RRUGA DESHMORET E 4 SHKURTIT, pallati përballë Sky

Tirane,
Shqiperi

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA BARRIKADAVE

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2247 561

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI GJERGJ FISHTA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2257 107

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA IBRAHIM RUGOVA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2251 050

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Lagjia 5 Maji

Elbasan,
Shqiperi

Tel: 054 252 908