filter

169 rezultate në kategorinë Konsulence

Eshte shoqeri profesionale qe ofron sherbimet e konsulencave financiare, fiskale dhe kontabile si dhe sherbime te tjera te ngjashme. Shoqeria “ARDEX-CONSULTING.” Sh.p.k. ka bashkepunuar edhe me shoqeri te ndryshme prestigjoze auditimi.

Ardex Consulting
Rruga "Murat Toptani"

Qendra Eurocol kati 3,

Tiranë,
Shqipëri

Tel: +355 682007251

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

SHESHI WILLSON

Tirane,
Shqiperi

Tel: 692097095

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA PERLAT REXHEPI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2253 359

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2274 524

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA DURRESIT

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2280 289

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA 3 VELLEZERIT KONDI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 694066810

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

LEZHE

Lezhe,
Shqiperi

Tel: 682037912

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA E KAVAJES

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2232 726

Jakov Xoxe

kati i pare


Shqiperi

Tel: 0694223048 0682213960