filter

491 rezultate në kategorinë Koha e lire

Gatime te pergatitura me delikatese, vere e perzgjedhur nga kantinat me te mirenjohura ne botë, ambjentet tona te dekoruara me nje finese veneciane ne cdo detaj si dhe shërbime yne professional, do te garantojne nje eksperience te paharrueshme.

Vila Alehandro
Rruga Asim Zeneli

Vila Nr 2

Tirane,
Shqiperi

Tel: +355 (0) 44504718

Hotel Bar-Restorant "Vila Belvedere" e ka nisur kete aktivitet 12 vjet me pare si nje biznes familjar por ideja e saj ka qene ti’u ofrojme miqve me shume se sa thjesht nje biznes, ngrohtesi familjare, sherbim perfekt dhe komfort funksional.

Vila Belvedere
Shkembi i Kavajes

Durres,
Shqiperi

Pak minuta nga qendra e Tiranes, larg nga zhurma dhe smogu i qytetit dhe e ndodhur ne mes te gjelberimit, eshte e gatshme per Ju struktura jone e sapo ndertuar, Kompleksi Sportiv - Calcetto “ARENA”.

Kompleksi Sportiv - Calcetto “ARENA”
E re
Rruga Fejzi Hizmo

Unaza e re, mbrapa IT Oil (ish Taci Oil)

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 069 20 500 04

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA RILINDJA

Berat,
Shqiperi

Tel: +355 32 234 770

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA E KAVAJES

Tirane,
Shqiperi

Tel: 692436572

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

MURIQAN

Shkoder,
Shqiperi

Tel: 00355 2629 0003

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

VAQARR

Tirane,
Shqiperi

Tel: 048 520 188

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA SAMI FRASHERI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 694007007

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA BRIGADA VIII

Tirane,
Shqiperi

Tel: 672031300

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA MYSLYM KETA

Tirane,
Shqiperi