filter

390 rezultate në kategorinë Hotele

Misioni yne eshte ofrimi i shërbimeve speciale dhe të vecanta, ku klienti është në qendër të vëmendjes dhe ku dëshirat e tij janë prioritet i stafit tonë, duke u bërë kështu zgjedhja e parë për klientët kombëtarë e ndërkombëtarë.

6 Milje Hotel
Ksamil


Shqipëri

Tel: +35589322050

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Golem

Durres,
Shqiperi

Tel: 682026243

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA TEUTA

Durres,
Shqiperi

Tel: 05 2261 420

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA ASIM VOKSHI

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2239 214

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Shkëmbi i Kavajës

Durres,
Shqiperi

Tel: 682146344

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Në Dajt

Tirane,
Shqiperi

Tel: 692236786

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

BULEVARDI NENE TEREZA

Shengjin,
Shqiperi

Tel: +355 281 2251

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA E ELBASANIT

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2382 038

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Golem-Kavajë

Durres,
Shqiperi

Tel: 05 7863 119

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Plazh Apollonia

Durres,
Shqiperi

Tel: 05 2260 429