Kasata Kokalari

Adresa:
Rruga Sali Butka
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
068 35 55 664
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Ofrojmë në shitje me shumicë kasata. Kasatat janë prodhime origjinale dhe me përbërës Bio, të prodhuara dhe transportuara në kushte ideale te standardit teknologjik dhe sigurisë ushqimore.

Ofrojmë me çmime favorizuese dhe me transportin tonë furnizim të shpejtë për supermarkete, bare, restorante.

Na kontaktoni

Wait, Loading...

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »