ISLAM LLAPI

Adresa:
RRUGA MEDAR SHTYLLA
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
682012455

Eshtë Biznesi juaj?

Wait, Loading...

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

Klaron Security

Klaron Security

Klaron Security eshte nje shoqeri e ruajtjes dhe sigurise fizike. Ajo ka nje periudhe afatgjate qe operon ne kete segment tregu, por gjithashtu ka dhe nje sukses ne punen dhe sigurine qe ajo ofron. Tek ne klientet gjejne siguri, mbeshtetje, dhe cmim