GESI-MER

Adresa:
Lgj. 11 Janari

Shqipëri
telefon:
034 2222 918

Eshtë Biznesi juaj?

Wait, Loading...

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

BREGU VL SH.P.K

BREGU VL SH.P.K

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Kasata Kokalari

Kasata Kokalari

Ofrojmë në shitje me shumicë kasata. Kasatat janë prodhime origjinale dhe me përbërës Bio, të prodhuara dhe transportuara në kushte ideale te standardit teknologjik dhe sigurisë ushqimore.