farmaciaime.com


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Shitje online
Adresa:
Rruga Kongresi i Manastirit
Pall. 46/3, Ap8, Kati 1
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
+35544803322
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Përshkrimi

Portali farmaciaime.com eshte nje kompani e re dhe e vogel por teresisht novatore per nga modeli I biznesit. Kompania jone u ofron klienteve te saj nje menyre komode per plotesimin e nevojave te ndryshme ditore ne lidhje me mireqenien, bukurine dhe shendetin. Te gjitha ne nje vend te vetem dhe pa levizur fare nga shtepia, zyra apo kudoqofte qe ndodheni.

Perveç faktit se farmaciaime.com eleminon “shëtitjet” e klientëve të saj nëpër supermarkete, farmaci, parfumeri dhe dyqane kozmetike, ajo ofron edhe disa përparësi të tjera si:

Kursime – Tirana e sotme është një xhungël urbane dhe të shkosh nga një vend në tjetrin sidomos paradite të humbet kohë, të kushton në tarifa parkimi nëse jeni me makinë, dhe të shkakton stres. Gjithashtu mendoni sikur pas gjithë kësaj të gjenit edhe rradhë në dyqan
Shumëllojshmëri - Interneti ofron nje hapësirë raftesh të pakufizuar. Mundësia është që farmaciaime.com të ketë një shumëllojshmëri më të gjërë produktesh se çdo dyqan i ngjashëm me hapësira fizike
Privatësi – tek farmaciaime.com mund të shpenzoni kohën që mendoni se është e nevojshme për të parë dhe vlerësuar një produkt pa pasur një shitëse apo shitës “nëpër këmbë” që të vështron dhe ndoshta të ushtron presion për të blerë një produkt
Transparencë – duke blerë tek farmaciaime.com do ta keni shumë më të thjeshtë edhe të krahasoni çmimet për produkte të ngjashme të shitura në dyqane të tjera
Siguri dhe fleksibilitet në blerje – portali është i siguruar me teknologji bashkëkohore sigurie për transaksionet. Blerjet mund të bëhen me para në dorë në momentin e dorëzimit, me transfertë bankare tek një nga llogaritë tona apo me kartë debiti ose krediti. Të gjitha blerjet janë të kthyeshme brenda 24-orësh nëse produkti/et nuk janë hapur apo dëmtuar.

Arsyet më sipër na bëjnë të besojmë se blerjet tuaja tek farmaciaime.com do të jenë thjesht, ndryshe.


A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »