Connext


 1. Gjërat që ofrojmë:
 1. Reklamim
 2. Planifikim strategjik
 3. Studim tregu
 4. Zhvillim Brand-i
 5. Dizajn grafik
 6. Printime
 7. Menaxhim eventesh
 8. Krijim website-sh
 9. Produkte promocionale
 10. Krijim videosh
 11. Sms dhe email marketing
Adresa:
Rruga e Barikadave
Nr. 127
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
067 207 9391
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Ne kombinojmë karakteristikat dalluese dhe mundësitë e tregut për të rritur dhe zgjeruar biznesin tonë në rajon.

Themeluar në vitin2009, rritja jonë bazohet në shërbimet cilësore të marketingut, në dizajnin kreativ dhe në ekspertizën e padiskutueshme në këtë fushë. Suksesi dhe koncepti i biznesit, u kombinuan me eksperiencën e përftuar në tregun shqiptar për të themeluar Connext Prishtinën, në vitin 2010.

Connext koordinon Departamente të ndryshme për të ofruar eksperiencën one-stop-shopping.

Connext ju ndihmon të kuptoni potencialin tuaj duke identifikuar dhe shfrytëzuar mundësitë e tregut nëpërmjet planifikimeve strategjike dhe analizave rigoroze. Connext përdor eksperiencën dhe talentin për të krijuar dhe zbatuar strategji që synojnë të nxisin ndryshimin e sjelljes së konsumatorit.


A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »