Adresa:
SHETITORJA GJERGJ FISHTA

Shqipëri
telefon:
+355 2152 2602

Eshtë Biznesi juaj?

Wait, Loading...

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

DHL Shqiperi

DHL Shqiperi

DHL është e pranishme në mbi 220 vende dhe territore anembanë botës, duke e bërë atë ndërmarrjen më ndërkombëtare në botë. Me një fuqi punëtore që kapërcen 285,000 punonjës, sigurojmë zgjidhje për pothuajse një numër të pafund të nevojave logjistike.

Alpha Bank

Alpha Bank

Alpha Bank ofron një gamë të gjerë produktesh që mbulon të gjitha nevojat tuaja. Fokusi i Bankës është t'ju shërbejë ju dhe të krijojë produkte që ju do ti përdorni. Një tjetër fokus i Bankës është t'ju sigurojë produkte me cilësi maksimale dhe pa j

IUTE CREDIT

IUTE CREDIT

Ka ende kohë deri në pagën e radhës por ju duhen para tani? I lodhur duke ruajtur e ruajtur para për blerje të domosdoshme? Dëshironi të zgjidhni probleme urgjente financiare? Zgjidhja në raste të tilla është ndonjëherë më e thjeshtë se sa duket.