Ardex Consulting


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Konsulenca të ndryshme
  2. Mbajtje kontabiliteti
  3. Hartim i deklaratave financiare
  4. Mbajtje e marrëdhënieve fiskale
  5. Vlerësim pasurish
  6. Asistence ne gjyq
Adresa:
Rruga "Murat Toptani"
Qendra Eurocol kati 3,
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
+355 682007251
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Përshkrimi

Qellimi yne eshte qe eksperienca dhe konsulenca jone te kthehet ne vlera perfituese per klientet tane.Ekspertet tane kane per qellim qe ti ofrojne klienteve sherbime financiare,manaxhime te pergjitheshme ne raste specifike matje te kapaciteteve per burime njerezore dhe ligjore duke u bazuar ne njohuri te thella profesionale.

Roli qe ne luajme ne tregun e sherbimeve financiare eshte i perhershem per sherbime kontabiliteti dhe i perkohshem per misione te vecanta qe i perkasin objektit te aktivitetit. Ne ofrojme nje sere sherbimesh qe ndihmojne klientet te arrijne sfidat dhe ti pergjigjen mundesive.
Ekipi yne vjene me eksperienca te ndryshme duke u bashkuar nga nje sere vlerash te perbashketa. Kjo gje i jep shoqerise tone nje thellesi e gjeresi te cmuar, duke na ndihmuar ne qe ti japim klienteve nje sere perspektivash, eksperiencash, idesh dhe mundesish.

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »