Ndertojme web-site


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Web Design dhe Programim
  2. Mirembajtje web faqe (website maintenance)
  3. Hostim te webit (server)
  4. Domain
  5. IT SUPPORT
Çmimi më i mirë
Adresa:


Shqipëri
telefon:
+355674529292
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Ne jemi nje studio Web Dizajni, Web Programimi / Zhvillimi, dhe Marketingu e fokusuar në ofrimin e zgjidhjeve efikase te bazuara ne web (online) që të japin një impakt pozitiv për biznesin tuaj.

STUDIO FIT.AL

Ne jemi të lokalizuar në Tiranë dhe Durrës, Shqipëri, dhe të specializuar në projektimin dhe marketimin e faqeve të internetit për individë, biznese (e vogla & të mëdha), si dhe organizata.

Qëllimi ynë është të ndihmojme bizneset të rrisin shitjet, të ulin shpenzimet dhe të përmirësojnë shërbimin ndaj konsumatorëve, duke krijuar një faqe interneti që është në linjë me parimet dhe objektivat e punes të që jep rezultate të matshme.

Ne jo vetëm që krijojë faqe te personalizuara për bizneset e vogla, te cilat janë të lehta për tu përdorur, dhe që rrisin numrin e vizitoreve (trafikut) në faqen tuaj, por ne gjithashtu ju ofrojë trajnim profesional, mbështetje të vazhdueshme dhe karakteristika të sigurisë së serverit, për të siguruar kënaqësinë tuaj.

FIT.AL ju a ben të lehtë krijimin dhe themelimin e prezences suaj online, duke punuar me ju për të përcaktuar dhe për të kuptuar nevojat tuaja të marketingut online, duke krijuar nje faqe interneti të përballueshme, me cilësi të lartë e cila ju mundeson te kapni mundësitë e pabesueshme që interneti ka për të ofruar.

Disa nga punet tona i gjeni me poshte:
(Organizata)
www.crca.al | www.gs1al.org | www.acce.crca.al | www.authenticalbania.com | www.korbigroup.com

(Arsim)
www.cde.edu.al | www.issatinstitute.com

(Gazeta Elektronike)
www.sot.com.al | www.durreslajm.com

(Rezidenca Banimi, Firme Ndertimi, Real Estate)

www.magnet.al | www.ana.kontakt.al | www.homeplan.al | www.kontakt.al | www.aic.al | www.telniks.com | www.inf-93.com | www.immokontakt.al | www.siba.al | www.itegroup.al

(Biznes)
www.teutadurres.com

(Hotele)
www.hotel-aleksiona.al | www.hotel-puka.com

(Agjensi Turistike)
www.jona-travel.al | www.keytoursalbania.com | www.albesturist.al | www.comforttravel.al | www.finikas-lines.com | www.terratravel.al


E hene 8:00 am - 9:00 pm
E marte 8:00 am - 9:00 pm
E merkure 8:00 am - 6:00 pm
E enjte 8:00 am - 9:00 pm
E premte 8:00 am - 9:00 pm
E shtune 8:00 am - 6:00 pm
E diel - online vetem per emergjenca

Jemi te lokalizuar ne Tirane dhe Durres, por kjo nuk na pengon tju pergjigjemi nevojave tuaja kudo neper Shqiperi!

Wait, Loading...

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »