1 rezultat

Dallimet mes të majtës dhe të djathtës

on 01/07/2015 - 01:53 am

Nga: Dennis Prager
Shumica e amerikanëve mbajnë ose qëndrim liberal ose të konservator ndaj shumë çështjeve. Megjithatë, në shumë raste ata e kanë të vështirë ta shpjegojnë pozicionin e tyre ose pozicionin që kundërshtojnë. Por nëse nuk i shpjegon dot të dyja anët, si mund ta dish që ke të drejtë? Të paktën, është e nevojshme që të kuptosh të dyja pozicionet, liberal dhe konservator, me qëllim që të kuptosh qëndrimin tënd.
Unë jam rritur në një botë libreale – në shkolla të N ...