1 rezultat

Krenaria e shqiptarëve në këmbët e lojtarëve

on 09/10/2015 - 05:48 pm

Nga: MARK MARKU
Besoj, në këtë moment, gjithë Shqipëria është e heshtur ashtu si shpirti im prej tifozi të humbur. E heshtur si shtëpia ime me televizor të fikur, pasi nuk e duroj më pamjen që vjen prej atij stadiumi që po braktiset pak nga pak prej tifozëve të pikëlluar. E heshtur si bulevardi “Dëshmorët e Kombit” i përndezur deri pak momentesh nga mijëra të rinj që kishin ngarendur të festonin fitoren kundër Serbisë. Të heshtur dhe të pikëlluar, sepse ekipi ynë kombëtar u mund në një ndeshje futbolli. Deri kët ...