Praga, Parisi i Lindjes dhe turi i Danubit

E publikuar më
12/08/2015
 
 

Tur magjepes

Me lire
dhe mE mirE
se te tjeret

Grup i konfirmuar

- Praga, Parisi i Lindjes
dhe turi i Danubit.
 
  Vetëm 279 Eur
 
 
 
img
 
 
Shikoni itinerarin
e turit tone
 
- Praga, Parisi i Lindjes dhe turi i Danubit
 
 
 
03.09.2015
Tirane-Zagreb
Nata e parë
04.09.2015
Zagreb-Viene-Prage
Tur panoramik Zagreb & tur panoramik ne Viene
05.09.2015
Turi i Prages
Me guidë në gjuhen Shqip.
06.09.2015
Prage-Dresden-Prage
Turi i Dresdenit
07.09.2015
Prage-Bratislave-Budapest
Tur panoramik Bratislave
08.09.2015
Budapest-Beograd-Tirane
Dita e fundit, kthimi
 
 
Turet
Pasardhese?
 
Paris, Octoberfest dhe Turi i Madh i Europes.
3 Tetor
0696205245
Rruga "Sulejman Delvina" Nr 7, Tiranë
(pranë Stadiumit Dinamo)
Tel: 0696205245, 044805222
         

Në rast se ju e pëlqeni këtë publikim, klikoni ndonjë nga butonat e mëposhtëm.
Kështu edhe miqtë tuaj mund të kenë rast për ta lexuar.