Dicka e madhe po vjen

E publikuar më
30/06/2016 nga
image

Dicka e madhe po vjen…

E Shtunë, 2 Korrik

Cocorico Club, Plazhi i Zvërnecit - Vlorë

Me 2 Korrik hap dyert clubi veror me i ri dhe me i madhi ne vend, Cocorico Club!

I ndodhur ne plazhin fantastik te Zvernecit-Vlore, Cocorico Club ju premton mbremjen me madheshtore inaguruese me artistet Ledri Vula, Nora Istrefi dhe Dj Aldo.

image

Ledri Vula

image

Nora Istrefi

image

Dj Aldo

Ju presim te gjitheve te festojme se bashku!


Në rast se ju e pëlqeni këtë publikim, klikoni ndonjë nga butonat e mëposhtëm.
Kështu edhe miqtë tuaj mund të kenë rast për ta lexuar.