Cdo shtepi i ka te nevojshme keto produkte

E publikuar më
14/07/2017 nga
Një mënyrë e shpejtë dhe zbavitëse për të lyer!
Paint Plus është e lehtë për tu përdorur, vetëm me një dorë. Ajo nuk kullon dhe është e lehtë për tu pastruar.
Nga tani e tutje ju do të keni muret dhe rrethinat tuaja të shtëpisë të lyera shpejtë, thjeshtë dhe lehtë me Paint Plus.
Çmimi normal: 7.990 lekë
Oferta: 3.990 lekë
Porosit tani >>
Kompresor per te lyer Paint Plus
Për përdorim të brëndshëm dhe të jashtëm
Mbusheni enën me bojë në mënyrën e duhur. Vendoseni në korend për furnizim elektrik. Rregullo kontrollin e spërkatjes deri në vëllimin e duhur. Për të pasur rezultate të mira mbani nivelin e spërkatjes paralel me sipërfaqen gjatë gjithë kohës.
Kompresor per te lyer Paint Plus ­ Kompresor per te lyer Paint Plus ­ Kompresor per te lyer Paint Plus
Produkte të tjera për shtëpinë me ofertë
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­
­
Fshesa
­ ­ ­
Qese me vakum
­ ­ ­
Jastek masazhues
­
­
Qese me vakum
7 copë
­ ­ ­
Fshesa
për çdo dysheme
­ ­ ­
Jastëk masazhues
me ngrohje
­
­
-33%
­ ­ ­
-50%
­ ­ ­
-30%
­
­
Çmimi 2.990 Lekë
­ ­ ­
Çmimi 3.990 Lekë
­ ­ ­
Çmimi 5.490 Lekë
­
­
Oferta: 1.990 Lekë
­ ­ ­
Oferta: 1.990 Lekë
­ ­ ­
Oferta: 3.840 Lekë
­
­
Lexo më shumë >>
­ ­ ­
Lexo më shumë >>
­ ­ ­
Lexo më shumë >>
­
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­

Në rast se ju e pëlqeni këtë publikim, klikoni ndonjë nga butonat e mëposhtëm.
Kështu edhe miqtë tuaj mund të kenë rast për ta lexuar.