Alternativa me e mire e banimit ne kryeqytet

E publikuar më
16/05/2016 nga
phone069 40 59 502

Tower Bridge 3!

1000 endrra ne nje celes!

image

Alternativa me e mire e banimit ne kryeqytet!

 • 5 minuta larg nga qendra e Tiranës
 • zonë e destinuar ekskluzivisht për banim
 • komunitet i konsoliduar prej 3'500 banorësh
 • 24 ha sipërfaqe e gjelbër dhe rekreative (7 m²/banor)
 • park rekreativ për fëmijë dhe të rritur
 • infrastrukturë e plotë rrugore me ndriçim dhe 600 pemë për gjelbërim
 • 12'000 m² shërbime tregtare për zonën
 • çerdhja dhe kopshti vetëm 200 m larg
 • poliklinka mjekësore vetëm 300 m larg
 • stacionet e linjave urbane vetëm 50 m larg
 • përqëndrimi i grimcave të dëmshme në ajër 10 herë më i ulët se në qendër

Perfitoni cmime fantastike ne fazen e e pare te punimeve!

image
image
image

Në rast se ju e pëlqeni këtë publikim, klikoni ndonjë nga butonat e mëposhtëm.
Kështu edhe miqtë tuaj mund të kenë rast për ta lexuar.