2016, viti juaj me i suksesshem

E publikuar më
22/12/2015 nga
 
 
image
 
2016, viti juaj me i suksesshem!
 
 
 
 
Suksesi jonë është edhe i juaji prandaj po ndajmë me ju arritjet dhe sukseset tona të vitit që po lëmë pas.

Drejtuesit e bizneseve nuk i njihnin plotësisht njohuritë dhe aftësitë e stafit të tyre mbi mjetet e punës apo për punën që bënin !

Ishim ne që testuam FALAS përgjatë këtij viti stafet e 22 kompanive, të mesme dhe të mëdha, në sektorin privat dhe publik në fushat: pllaka-hidrosanitare, ndërtim, menaxhim eventesh, pjesë këmbimi për makina, Real Estate, tregëtimi gomash për makina, spitale private, elektroshtëpiake, prodhimi dhe tregëtim pijesh alkoolike, joalkoolike dhe energjike, vajra makinash dhe hidrokarbure, tregëtim veshjesh firmato, përpunimi i qumështit dhe nënprodukteve të tij, shkolla profesionale, publike dhe private, duke i evidentuar mangësitë që kishin dhe orientuar saktë dhe drejt mbi mënyrat dhe rrugët e ezaurimit të tyre.

Pronarët, Drejtorët dhe Administratorët e bizneseve mendonin dhe gjykonin se stafet e tyre nuk ishin aq sa duhet të kompletuar profesionalisht dhe e shikonin se duhet të përmirësoheshin edhe më shumë !

Për këtë arsye kemi realizuar përgjatë këtij viti 20 trajnime cilësore të stafeve të këtyre bizneseve dhe institucioneve për kompletimin boshllëqeve të shfaqura pas testimeve, me çmimet më konkuruese në treg në departamentet: Shërbim Klienti, Shitje, Marketing dhe Menaxhim, Financë, IT, Excel Profesional, Gjuhë të Huaja, Soft Skills-e, Formim Bazë Kompjuteri, Programim.

Pronarët dhe Administratorët e bizneseve shikonin se diçka nuk shkonte me biznesin e tyre dhe nuk identifikonin dot pse-në, për efekt kohë të limituar dhe menaxhimit "emocional" !

Ishim ne që këshilluam dhe mbështetëm 9 kompani në sektorin e pajisjeve elektrike, sektorin e pijeve energjike, sektorin e pijeve alkoolike, vajrave të makinave, hidrokarbureve, menaxhimin e eventeve, klinika shëndetësore dhe universitete private nëpërmjet analizave dhe studimeve praktike të ftohta, logjike dhe inteligjente duke i vënë në pah gjërat që nuk shkonin duke i ndërtuar më pas strategjitë e duhura të marketingut dhe menaxhimit si zgjidhje të garantuara për suksesin e tyre.

Nëse mendoni se biznesi juaj, ju si drejtues dhe stafi juaj ka nevojë për këshillim, orientim, testime, trajnime dhe zhvillim profesional, për të arritur rezultate të larta dhe nuk po gjeni institucionin e duhur !
Ne jemi të gatshëm për tju mbështetur me seriozitetin, cilësinë dhe korrektësinë e duhur për një investim të sigurtë por dhe për një bashkëpunim afatgjatë drejt suksesit tuaj të afërt dhe të qëndrueshëm.
 
 
 
 
 
 
 
Opsione
Shikojeni online

Unsubscribe

 

Ne fokus
Rreth nesh

Trajnimet

Na kontaktoni

 

Logo
Qendra Didaktike IRISOFT
Rruga Him Kolli. V.23/1, Tirane
Tel: 042242107, 0694097040
 
 
 
 

Në rast se ju e pëlqeni këtë publikim, klikoni ndonjë nga butonat e mëposhtëm.
Kështu edhe miqtë tuaj mund të kenë rast për ta lexuar.