E RE !
Çdo gjë e publikuar në këtë seksion shoqërohet me Email Marketing në 50 mijë adresa përdoruesish shqiptar.
Mësoni më shumë këtu se si mund ta realizoni këtë gjë.

E spikatur

Dy prona për ju në Tiranë
Dy prona për ju në Tiranë
On 04/12/2015 nga V. Marko

Apartamenti ndodhet ne katin e dytë të një godine të re banimi me arkitekturë moderne (...

E spikatur

Merrni Profesionin e Financierit + Programin Alpha
Merrni Profesionin e Financierit + Programin Alpha
On 07/12/2015 nga Akademia Elita

Dëshironi të merrni të gjitha njohuritë bazike për tu bërë një financier praktik i suks...

E spikatur

Prokurimet publike
Prokurimet publike
On 08/09/2016

Data e Fillimit: 9 Shtator 2016. Pjesëmarrësit të përvetësojnë njohuri të sistemuara ...

E spikatur

Bazat e sukseshme ne shitje dhe Menaxhimi i Burimeve njerezore
Bazat e sukseshme ne shitje dhe Menaxhimi i Burimeve njerezore
On 05/10/2015 nga Qendra Didaktike Irisoft

Manaxhimi i Burimeve Njerëzore nëpërmjet një rrjeti funksionesh dhe aktivitetesh të tij...

E spikatur

Supermarketi juaj si App ne Play Store
Supermarketi juaj si App ne Play Store
On 15/11/2016

Tek Spar Liqeni Supermarket mund të blini gjithçka që dëshironi edhe online, në sparliq...

E spikatur

Ulje dhe Dhurata pa fund tek Bottega Verde
Ulje dhe Dhurata pa fund tek Bottega Verde
On 05/08/2015 nga Bottega Verde

Duam që ti të rrezatosh gjithmonë. Blini online, shume oferta dhe dhurata ju presin !

E spikatur

(Apartamenti 183) Rezidenca Siri, - Zgjidhni apartamentin e enderrave tuaja
(Apartamenti 183) Rezidenca Siri, - Zgjidhni apartamentin e enderrave tuaja
On 09/09/2017

Tipi: Apartament 1+1 Orientimi: Veri-Perendim Sipërfaqe e Përgjithshme: 59.6m2 Ve...

E spikatur

Okazion Apartament 123m ne Rezidencen Magnet Tirane
Okazion Apartament 123m ne Rezidencen Magnet Tirane
On 26/11/2016

Oferta është vetëm për këtë apartament pasi shitet nga pronari i apartamentit, jo nga f...

E spikatur

Porte metalike me telekomandim - 1200 Euro
Porte metalike me telekomandim - 1200 Euro
On 05/04/2016 nga Porta Teknika shpk

Zgjidhni me kujdes modelin e portës dhe kangjellave të shtëpisë tuaj, jo vetëm që të pl...

E spikatur

Me çelësa në dorë
Me çelësa në dorë
On 02/08/2015 nga Orion Construction

Apartamente me hipoteke ne Kompleksin Rezidencial Port View.

E spikatur

Trajnim Profesional “Teknik i industrise ushqimore”
Trajnim Profesional “Teknik i industrise ushqimore”
On 14/09/2015 nga Trajnime ISSAT

Në Institutin e Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve “ISSAT” do të zhvillohet Trajnimi ...

E spikatur

Say Globus, Think Travel
Say Globus, Think Travel
On 15/10/2016 nga Globus Travel

Dubrovnik, 21-23 Tetor 99 EUR/person ne dhome dyshe Selanik, 21-23 Tetor 135 EUR/person...

Kategorite Të gjitha