Regjistrohu sot - Kryhet lehtë dhe shpejt!

 
 
Në këtë direktori mund të publikoni disa gjëra: Biznese, Evente, Njoftime, Oferta dhe Shkrime.
Secili modul është i dizenjuar sipas natyrës përkatëse dhe paraqet informacion në përputhje me natyrën e tij.

Lutemi shikoni duke klikuar mbi menunë e mëposhtme se çfarë opsionesh ofron secili modul.
Ju mund të shikoni edhe shembujt përkatës duke klikuar mbi "Shikoni Shembullin".

Gjërat e publikuara kontrollohen eksluzivisht nga ju.
Çdo përdorues ka akauntin e tij dhe një panel kontrolli nga ku mund të menaxhojë vetë gjithçka.

50% zbritje cmimi

 • Opsionet e Biznesit
 • Opsionet e Reklama+
 • Opsionet e banerit

59 / vit

Silver

Shikoni Shembullin
Regjistrohu
 • Title / Address
 • Ratings and Reviews
 • Detail View
 • Backlink
 • Phone
 • E-mail
 • Url
 • Fax Number
 • Summary Description
 • Badges
 • Detail Description
 • Photo Gallery
 • Video
 • Additional Uploads
 • Hours of Work
 • Location reference
 • Facebook Social Plugin
 • Gjerat e vecanta

99 / vit

Gold

Shikoni Shembullin
Regjistrohu
 • Title / Address
 • Ratings and Reviews
 • Detail View
 • Backlink
 • Phone
 • E-mail
 • Url
 • Fax Number
 • Summary Description
 • Badges
 • Detail Description
 • Photo Gallery
 • Video
 • Additional Uploads
 • Hours of Work
 • Location reference
 • Facebook Social Plugin
 • Gjerat e vecanta